Nápolyba nápolyit kutatni

20:36





Itt ülök egy agytisztító-tágító hajmosást követve életem első blogának, élete első bejegyzése előtt és egyenlőre még csak a monitort bámulom reménykedve, hogy ennél még sokkal könnyebben is eszembe f
ognak jutni a szavak, ha egyszer már élni fogom a "dolcevitat" és enni fogom a Vezúv méretű pasta & pizza halmot.
Hiszen pontosan ezért nyitottam meg ezt a blogot. 2016 február 2-án ugyanis Bianka összeszedi a cókmókját és a tél utolsó próbálkozása elől, egy sokkal naposabb éghajlat felé repül, és meg sem áll Nápolyig. Ahol nápolyiból valószínűleg hiányt fogok szenvedni (nem fogja megrázni a világom), ám kalandból terveim szerint egy csöppet sem (annál inkább remélem, hogy megrázza a világom).

Sohasem voltam kitűnő a kreatív címek kitalálásában. Ki hitte volna, hogy pont Imagine Dragons poszt-koncert-szindróma fog segíteni túljutni a dilemmán. "Top of the World" azaz "A világ tetején" dal úgy tűnt elég inspiratív ahhoz, hogy rányomja a bélyegét a jövőbeli blogomra. Mert pontosan EZT akarom. A világ tetején akarok végre lenni. Bár pontosan nem tudom, hogy mi fog rám várni Nápolyban, hogy oda kerülök-e a világ tetejére, de minden lehetőt megteszek az ügy érdekében. És ha a világ tetejére nem is, de "Top of the Pasta" azaz a pasta tetejére biztosan. (ha hihetőek a pletykák).

Mindenesetre belevágok.

Mert néha bele kell vágni az ismeretlenbe is.


tehát a következők...


felmondás ✔

irodakipakolás ✔

olasz könyvek ✔

okmányok ✔

repülőjegy ✔

utasfelvétel ✔

poggyász ✔

vásárlás ✔

amik még váratnak

búcsúpuszik és búcsúbuli

zokogás és sírás rívás


Első blog ellenére igazán izgalmas szerepet kapott a tésztatetőn. Sok tervem van a bejegyzésekkel, és most nagyon jól is állok azzal a bizonyos önmegvalósítással (és nem a szülésre gondolok), szóval szerintem nem lesz gondom a blogom vezetésével, A kitartásomat is seggbe fogom rúgni ha egy icipicit is alább hagyna.

A blog legfőképpen magamnak íródik, hogy egyfajta szupervízióként az érzéseimet rendbe tudjam tenni ha túl sok új inger érne. Másodjára mert muszáj. Harmadjára, hogy ti kíváncsi érdeklődők nyomon tudjatok követni (gondolok a klánomra és a velem törődőkre), és ne kelljen öt percenként hazatelefonálnom ;)

Első bejegyzésem rövidkére és kicsit furácskára sikeredett, de a célnak megfelelt. Elindítani és magammal csábítani titeket a pasta tetejére! ♥


You Might Also Like

0 megjegyzés

népszerű bejegyzések